Keuzehulp

Het kan zijn dat u nog niet zeker bent van uw keuze. Gaat u voor een glasvezelverbinding of blijft u voorlopig toch bij uw huidige dienstaanbieder? Om u te helpen met uw keuze, hebben wij een aantal vragen, die u zichzelf kunt stellen, voor u op een rijtje gezet en in het voorbeeld een aanbod van Solcon meegenomen. Het zou kunnen dat er momenteel diverse aanbiedingen zijn bij de verschillende serviceproviders.

1. Welke diensten gebruikt u op dit moment?

Welke diensten voor internet, televisie en telefonie gebruikt u op dit moment? Wat betaalt u voor deze diensten?

Om uw huidige situatie goed te kunnen vergelijken met andere mogelijke dienstaanbieders, dient u rekening te houden met:

  • Het huidige abonnement / mogelijk meerdere abonnementen voor internet, televisie en telefonie dat/die u op dit moment heeft.
  • Extra (variabele) kosten als beltikken en aanvullende opties als extra zenders en tv gemist.

Zet de kosten op een rijtje. Houdt u hierbij, naast uw huidige internet abonnement, ook rekening met een mogelijk CanalDigitaal abonnement, telefonie en uw analoge / ISDN abonnement. Tip: pak de facturen van uw dienstaanbieder erbij.

2. Hoe ervaart u het gebruik van deze diensten?

Hoe ervaart u het gebruik van deze diensten? Heeft u snel internet of laat de verbinding te wensen over? Heeft u goed tv-ontvangst en baalt u van het beperkte aantal zenders? Of is uw huidige ontvangst prima?

Het kan zijn dat u nu nog geen problemen ervaart. In de toekomst vereisen bepaalde diensten extra snelheden, ofwel hogere bandbreedtes. Voldoet uw huidige internetsnelheid?

3. Wat zijn uw wensen rondom een snelle internetverbinding?

Wat zijn uw wensen rondom een snelle internetverbinding? Bepaal wat u verwacht van een dienstaanbieder en de diensten die u afneemt. Wilt u internet, televisie én telefonie? Of heeft u voldoende aan internet en telefonie? Wilt u extra zenders en afleveringen terug kunnen kijken of heeft u voldoende aan de standaard zenders?

De keuze

Per dienstaanbieder verschilt uit welke diensten u kunt kiezen. Hou er rekening mee dat niet iedere dienstaanbieder dezelfde snelheden en aanvullende diensten aan kan bieden. Hierdoor kunnen prijzen variëren. Neem dit mee in uw keuze.

Wilt u graag een persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in. Dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op.

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405111
E-mail: info@fibernh.nl

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord
Telefoon: 085 0405100
E-mail: info@fiberflevo.nl

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu