FiberNH Glasvezelinternet ook in Schagen en Den Helder

Glasvezelaanbieder FiberNH gaat ook de buitengebieden van de gemeenten Schagen en Den Helder toevoegen aan haar Noord-Hollandse portefeuille. Daarmee komt het rijtje FiberNH gemeenten in totaal op een imposante tien stuks te staan.

De schop in de grond
Na een succesvolle vraagbundeling in de gemeente Langedijk, waren het Schagen en Den Helder waar de teller afgelopen 18 maart boven de 50% aanmeldingen uit moest komen. Dat is niet volledig gelukt. Toch zijn er dusdanig veel aanmeldingen binnengekomen dat er voldoende vertrouwen is in de komst van nog meer registraties in de aanloop naar de bouwfase. Daarmee besloot FiberNH om ook hier het startsein te geven. Het plan gaat door, de schop kan de grond in.

Vertrouwen in buitengebiedbewoners
De formule waarmee FiberNH haar portefeuille succesvol vulde is eenvoudig. Ver weg van overheidsafhankelijkheid, jarenlange werving en onjuiste informatie over aanmeldpercentages. FiberNH zet nu in Schagen en Den Helder door, omdat het vertrouwen inmiddels groot is. Het vertrouwen dat bewoners van het Noord-Hollandse buitengebied het beste af zijn met een open, snel en stabiel glasvezelnetwerk. Maar ook het vertrouwen dat het de gedane beloftes waar kan maken. FiberNH richt zich de komende tijd op de aanleg van het netwerk in de tien Noord-Hollandse gemeentes Den Helder, Schagen, Langedijk, Heerhugowaard, Alkmaar, Medemblik, Opmeer, Stede-Broec, Enkhuizen en Drechterland. Inwoners kunnen zich daarbij – uit coulance – nog steeds voor het actietarief aanmelden, mits dat voor de start van de graafwerkzaamheden gebeurt. Deze startdata zijn terug te vinden op www.fibernh.nl/planning.

Terugblik
FiberNH kijkt terug op een intensieve maar bevredigende vraagbundeling en wil vooral alle bewoners, ambassadeurs, resellers, de provincie Noord-Holland en internetprovider Solcon bedanken voor hun tomeloze inzet en ondersteuning. Ondertussen zijn alle aangrenzende gemeentes die de FiberNH succesformule, inclusief de bijbehorende glasvezelkabel, ook willen uitrollen uiteraard van harte welkom. Dit geldt ook voor lokale glasvezelinitiatieven waarmee FiberNH graag wil samenwerken.

 

Glasvezel internet is nog nooit zo dichtbij geweest

Noord-Holland

FiberNH B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord

Noordoostpolder

FiberFlevo B.V.
Postbus 42
8300 AA Emmeloord

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Untitled-1_03   Untitled-1_05   Untitled-1_11   Untitled-1_07   Untitled-1_09

Menu